logo

Din nettleser er utdatert, du kan åpne nettsiden vår i Microsoft Edge ved å klikke på linken: seresbil.no

Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for ytelsesformål, sosiale medier og annonsering. Informasjonskapsler for sosiale medier og annonsering fra tredjeparter brukes for å tilby deg funksjoner på sosiale medier og tilpassede annonser. Dersom du ønsker mer informasjon eller vil endre innstillingene dine, kan du trykke knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vår privacy policy. Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger?

PÅ VEI TIL DEG


Vi er stolte

Våre selskaper står for import, salg og service av velkjente bilmerker som Subaru og MG i Norge. Vi kan bil!

Vi er stolte over det vi har fått til. Veien vår fram til i dag viser at vi har hatt evnen til å møte både kundenes og tidens krav – helt fra tidlig bilhistorie med Willys og Leyland, via Rover og Saab til Subaru og MG i dag.

VI ER AMBISIØSE Vi har store ambisjoner, det er mye vi skal få til. Vi er på vei mot bærekraftig mobilitet. Gill Gruppen var allerede i 2021 første norske importør som importerte 100% elbiler

Våre bilmerker

Subaru

Unik kvalitet, uslåelig framkommelighet, ustoppelig pålitelighet. Siden 1975 har folkekjære Subaru hatt de mest lojale kundene – alltid på vei dit de vil, når de vil, i mil etter mil, modell etter modell. Vi har vært med hele veien. Og nå kommer e-SUVen Solterra.

Les mer

MG Motors

Tenk nytt, tenk smart, tenk elektrisk! Med høy kvalitet til gunstig pris gjorde MG elbil til et mulig alternativ for alle. Vi satset på MG i 2019, og med rekordsalget på nesten 7000 biler har MG overgått våre skyhøye forventninger.

Les mer