Subaru Norge AS

Subaru er ikke som andre bilmerker - Subaru er et japansk Premium bilmerke med over 40 års fartstid i Norge. 

Subaru er verdens største produsent av biler med firehjulsdrift, rå på fremkommelighet, har en fremdragende kvalitet og meget god driftsikkerhet. Kvaliteten stammer fra fabrikken som startet med fly, og som var først ute med å lage serieproduserte personbiler med symmetrisk firehjulsdrift og boxermotor i 1972.  

Alle Subaru sine modeller har høyeste score i Euro NCAP, 5 stjerner. Subaru har et unikt førerassistansesystem – EyeSight som hjelper deg å holde fart og avstand, og varsler deg om vinglete kjøring. Subaru er verdens største produsent av biler med 4 hjulsdrift – og produserte 1 090 000 biler i 2017.

Subaru er bilen for mennesker med en aktiv livsstil, som er ujålete og som forventer solid kvalitet. 

Les mer på subaru.no

Forhandleroversikt

Subaru har et landsdekkende forhandlernett som strekker seg fra Alta i nord til Kristiansand i syd – totalt 40 forhandlere. 5 forhandlere er rene servicepunkt og 11 er egeneide.

Finn forhandler her

SsangYong Norge AS

SsangYong er et koreansk bilmerke som er eid av SsangYong Motor Company. SsangYong er den fjerde største bilprodusenten i Sør-Korea.

Fabrikken ble stiftet i 1945 og het da Hadongwan Motor Company, og bygde da jeeper for den amerikanske hæren. I 1977 overtok SsangYong Business Group og navnet ble da endret til SsangYong Motor. Navnet betyr Tvillingdrager. Indiske Mahindra & Mahindra er i dag hovedeier i SsangYong Motors.

SsangYong kom til Norge i 1994 via DAF Norge AS som også var importør av DAF lastebiler. SsangYong Rexton er modellen som er mest kjent og som hovedsakelig er solgt som varebil i Norge. I 2017 ble SsangYong Norge kjøpt av Pongo AS og er i dag en del av Gill Gruppen.

Les mer på ssangyong.no

Norwegian Mobility Group AS

Norwegian Mobility Group AS er et miljøvennlig selskap som etterstreber å lansere innovative mobilitetsløsninger innen bilrelatert virksomhet.

Norwegian Mobility Group AS har i dag agenturet for LEVC (London Electric Vehicle Company).  De produserer den ikoniske London Taxi’en i en elektrisk utgave som nå lanseres på det norske markedet.     I 2019 lanserer Norwegian Mobility Group AS ytterliggere modeller fra LEVC i varebil- segmentet. 

Les mer på levc.com

Les mer om Norwegian Mobility Group AS på normg.no

Autoindustri AS

Autoindustri AS 

Virksomhetsområdet til Autoindustri AS er innen bilrelatert virksomhet. Selskapet besitter betydelig kompetanse innenfor dette området og det arbeides aktivt med å skaffe nye agenturer.

Autoindustri AS er en flott historiefortelling innen norsk bilindustri. Autoindustri AS er langsiktig i alt de gjør, og fremstår som en solid og kvalitetsbevisst bedrift. Autoindustri AS har et meget godt rennommé og er anerkjent som en av pionerne i norsk bilbransje.  

Les mer på autoindustri.no