Subaru Norge AS

Subaru – et merke med lange tradisjoner i Norge

Subaru er verdens største produsent av biler med firehjulsdrift. Bilene er kjent før høy kvalitet og som svært driftssikre. Fabrikken i Tokyo var den første til å bringe på markedet personbiler med symmetrisk firehjulsdrift. 

I de senere år har sikkerhet vært i økt fokus i produksjonen. Alle modeller har høyeste score i NCAP, 5 stjerner. Årlig produseres i overkant av 1 million biler. I Norge har Subaru en trofast kundegruppe som er meget fornøyde med sine biler og med forhandlerne.Det viser en rekke undersøkelser fra TNS Gallup.Med en god bakkeklaring og ekstrem fremkommelighet, er Subaru et vinnervalg for aktive mennesker med aktiv livsstil.

Les mer på subaru.no

Norwegian Mobility Group AS

Norwegian Mobility Group AS (NMG)

Selskapet har agenturet for MG Motors.

MG Motors er tilbake og er 100% elektrisk med sin nye modell MG ZS EV. Med europeisk ingeniørkunst kombinert med det siste innen el-bilteknologi, er MG i ferd med å ta stegene inn i en ny epoke. 100% utslippsfritt med full mobilitet.

Les mer på mgmotor.eu

SsangYong Norge AS

SsangYong – den fjerde største bilprodusenten i Korea

I 1977 overtok SsangYong Business Group fabrikken Hadongwan Motor Company som ble etablert allerede i 1945. Hovedeier i selskapet i dag er indiske Mahindra & Mahindra. 

SsangYong har vært på markedet i Norge siden 1994 og ble en del av Gill Gruppen i 2017. Dagens modeller er Korando og Rexton. Sistnevnte både som varebil og pickup. Høsten 2019 kommer en ny versjon av Korando.

Les mer på ssangyong.no

Autoindustri AS


Autoindustri – bileventyret som startet i 1940

Vi har ovenfor berørt det bileventyr som Nils Fillip Gill startet i 1940 og som ble drevet de påfølgende årene med forskjellige bilmerker. I dag importerer Autoindustri Seres og DFSK.

Les mer på seres-bil.no

Les mer på dfsk.no

Les mer på autoindustri.no