Skarverennet

Subaru Norge AS er stolt generalsponsor av Skarverennet og det er en glede og en sann fornøyelse for oss å kunne delta hvert eneste år.

Skarverennet er et av Norges mest populære skirenn for turgåere og eliteløpere, hele 12 500 deltar, og det blir utsolgt hvert år. Subaru Norge AS deler blant annet ut "fri bruk av en Subaru i et år" til en turløper, via en Facebook konkurranse. Subaru har sponset Skarverennet siden 2009. Dette er midt i målgruppen for Subaru, her treffer dem aktive familier som dem ønsker skal velge Subaru neste gang de skal bytte bil. Les mer om Skarverennet her.

Birken

SsangYong Norge AS har vært stolt sponsor av Birken siden 2017.

Birken er mestring, stolthet og glede. Mest kjent er Birkebeinerrennet som er et klassisk skirenn (54 km) fra Rena til Lillehammer. For mange er Birken årets treningsmål, mens andre deltar for å gjøre noe sammen med venner og familie. Birken har konkurranser som passer for alle – unge som eldre, glade mosjonister, måljegere og merkejegere. Birken arrangerer også løpefestival og sykkelfestival på sommeren. Les mer her.

Ung Norge

Subaru Norge AS har har vært partner av Ung Norge siden 2014

Ung Norge har som mål å skape en morsom, trygg og aktiv oppvekst for barn og unge, med særlig tanke på dem som ikke har like mye ressurser som andre. Les mer her. 

Marit Strømøy

Marit Strømøy er første kvinne i verden til å vinne Formel 1, og hun kjører Subaru.

Marit Strømøy  er Formel 1 båtfører og artist fra Sandefjord, hun er også artist og har deltatt i Melodi Grand Prix to ganger, og har over 1000 show bak seg, blant annet flere år på Wallmans salonger. Marit drifter Racing som består av flere unge og lovende førere. Les mer her.

Mats Zuccarello

Mats Zuccarello har spilt i New York Rangers i 9 sesonger og spiller nå i Dallas Stars. Mats er en jordnær superstjerne som velger å kjøre Subaru, noe han har gjort siden 2014.

Mats har også en egen stiftelse som ble etablert i 2016 kalt Zuccarello Stiftelsen, som jobber for å gi alle barn og unge muligheten til å delta i idrett og fysisk aktivitet – uavhengig av bakgrunn, etnisitet, bosted og økonomi. Les mer om stiftelsen her.